deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Se på forsiden af ​​ethvert blankt magasin, og du vil sandsynligvis se en smuk kvinde eller velplejet mand-helt klar, strålende hud kombineret med tykt skinnende hår. Hvis du søger at få din mand noget til at hjælpe ham med at tage sig af hans ansigtshår, kan du tjekke dette manscapede plejekit. Ernæringseksperter hævder, at sund hud ikke altid handler om appelprodukter, der findes i så masser af butikker. Mad spiller en afgørende rolle i enhver proces, der sker i vores kroppe. Fejlfri hud er lige så meget et resultat af en god diæt som appelprodukter. Følgende betragtes alle som superfoods, især godt for dit hår og hudfarve:

Aronia Berriesthese er sandsynligvis den bedste kilde til tilgængelige antioxidanter. Aronia -bær er langt bemærkelsesværdige for blåbær eller acai -bær. De hjælper med at minimere betændelse, acne og rynker. Dette skyldes generelt den måde, de forbedrer cirkulationen på. Snarere syrlig i smag, men virkelig sunde, kan disse bær tilføjes til en blandet fruit-smoothie.

Paprikaspids din farve – rød, gul, rød eller grøn. Alle disse slags paprikaer er fuldt fyldt med C -vitamin, som er enestående til at øge din kollagenproduktion. Kollagen er vigtigt for sundt hår og hud. Peberfrugter er velsmagende og kan tilsættes salater, spises alene eller dyppes i humus.

Lobsterit er svært at ikke glæde sig over hummer! En yderligere fordel ved at spise det er mængden af ​​zink i hummer. Et højt indhold bidrager til hurtig hudfornyelse. Zink er også vigtig til at opretholde kollagenniveauer og beskytter endda cellemembraner. Hummer er lækker og har de mest sundhedsmæssige fordele, hvis de er kogt og kan være gavnligt, hvis du tilføjer den til en skål.

Relaterede symptomer på magnesiummangel

Spinachinkludering meget mere spinat i din diæt er en meget effektiv måde at få C-vitamin, vitamin E og beta-caroten på. De tre af disse fungerer bemærkelsesværdigt godt sammen for at sikre huden fra den aldring, der er forårsaget af UV -stråler, der udsendes af solen. Solbeskyttelse er stadig også vigtig. Spinat er en god salat, så du vil måske udskifte dine normale bladgrøntsager med spinat.

Lentilslentils er enestående kilde til protein og jern, genstande, som vores kroppe ikke kan undvære. Hvis du er vegetar, er dette en god måde at få disse næringsstoffer ind i din krop. Blandt andre anvendelser til kroppen fremmer de sundt hår. Linser laver en lækker suppe med grøntsager, eller hvis du er meget mere eventyrlysten, bland dem med karamelliserede løg og en stænk af eddike for at lave en velsmagende sideskål.

Chia frøprotein, fiber og omega-3’er er alle i disse små frø; Faktisk er chiafrø en enestående kilde til vegetarisk omega 3. Alle disse næringsstoffer arbejder for at fremme en sund krop og stoppe betændelse. De hjælper med den naturlige, strålende glød og er et bemærkelsesværdigt godt diæt ‘trick’. Chiafrø absorberer ti gange deres egen vægt i vand, hvilket holder dig til at føle dig fyldigere længere. Disse kan føjes til alt – blandet med din yoghurt eller i din daglige smoothie, indstillingerne er ubegrænsede.

Almondsalmonds er en rig kilde til flavonoider, som er kendt for at hjælpe med at holde hjertet sundt. De har også masser af E -vitamin, som er grundlæggende for livlig hud. Mandler er også i stand til at afværge gratis radikaler, som kan være meget skadelige for folks generelle sundheds- og immunsystem. Det er endda blevet antydet, at de kan hjælpe med den oxidative skade forårsaget af rygning. Mandler er den bedste snack, selvom det er vigtigt at inkludere dem i rå form i din diæt.

Relaterede 4 rutiner til en sundere Thanksgiving

Sea Buckhornsea Buckhorn er en urt fuld af Omega 7s. Disse er vigtige for stærkt hår og negle. Havtorn hjælper også med fugtopbevaring, som er afgørende for hudfarvet helbred. Desværre har det ikke en stor smag, så denne bliver bedre taget som et supplement. Tilsyneladende er fordelene ved denne urt mange – ifølge forskellige undersøgte undersøgelser kan havtorn kan forbedre synet, stoppe infektion og bremse aldringsprocessen.

Hvad ville du være klar til at gøre for at se smuk ud? Sund mad og en ordentlig træningsrutine er afgørende for mænd og kvinder, der ønsker at forblive sunde og se smukke ud. Ligeledes er det vigtigt at vælge superfoods for at hjælpe med at fremskynde fedtforbrændingsprocessen og dermed skulpturere din krop i det mest effektivemåde uden at ty til drastiske diætforanstaltninger.

Link til dette indlæg: skønhed superfoods kan hjælpe dig med Meget mere smuk

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *