Holden er min babydukke at klæde mig, som jeg vil

Jeg havde en virkelig specifik idé om, hvor ”mandig” min spædbarns søn ville være. Jeg følte, at duckies og kaniner var nogle, hvordan man kunne være babylig, og han var nødt til at bære robuste tøj med jeans. Da han valgte sit eget tøj, var jeg bare glad for ikke at have snavs, der spildte ud af lommerne eller for mange klipper i tøjtørreren.

Aktivitetsforslaget er at prøve alle de nye tøj, du har som gaver, uanset hvor fjollet du tror, de er, og fotografere ham i tøjet, før han vokser ud.

5 måneder gammel i sin souvenir sorte hundeskjorte

Husk at tage billeder, når tøjet er frisk (det tog mig 3 forsøg på dette tøj, og jeg klædte ham endelig i stuen ud af stolen!) – Hvis din baby er en puker som min, er dette især vigtigt.

Whitney kalder denne aktivitet “at spille babydukke.” Når alt kommer til alt, hvorfor fik vi børn, hvis ikke at foregive, at de er vores yndlingslegetøj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *