deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Da mine unge var lidt, tog jeg min bleage taske overalt. Det var fuld af alle de væsentlige, bleer, klud, fløde, snacks, pacifier – jeg er sikker på, at jeg ville have kastet i køkkenområdets vask også, hvis det passer. Disse gamle bleeposer tilbage var da funktionelle, men ikke ekstremt trendy for at gå ud. Totes for at lave mode erklæring samt supplere din foretrukne påklædning er ikke typisk praktisk til en bleage taske. Livet i Play Business løst dette problem ved at introducere denne nyttige bitindsats, der kan gøre en hvilken som helst type taske eller bære til en helt praktisk bleagepose.

Totesavvy er den allerførste organisationsindsats udviklet specielt til at vende enhver form for stor, der bærer i en helt praktisk bleagepose. Vores patentanmeldte stil er tydelig for det er stive, men alsidige vægge, der holder hver lomme oprejst såvel som hurtigt tilgængelig inde i din håndtaske.

Totesavvy holder det, der er nødvendigt for spædbarn (selv tvillinger!) Inden for 11 forskellige lommer. Ikke alene er vores stilstruktur unik, Totesavvy tilbyder funktioner ikke opdaget i enhver form for andre arrangørindsats. Denne indsats passer ind i en hvilken som helst type størrelse håndpose, selv den kate spade taske har du på bagsiden af ​​dit skab. Du behøver ikke at vente op, indtil dine unge er ude af bleer for at bringe den designer taske tilbage til livet igen.

Den seks lomme arrangør i totesavvy omfatter:

En ændringsmat.

Nøgle Clasp.

Isoleret Pocket.

Flad lomme

og 4 ekstra lommer med flere brug

Nu kan du forblive trendy såvel som organiseret, mens du er ude med dit spædbarn med totesavy insert. For meget mere info om Totesavvy samt liv i Play Business Besøg LifeInplayCompany.com.

Beslægtet håndtering Fordøjelsessymptomer

Oplysning: Jeg fik en totesavvy lille 6 Pocket arrangør i bytte for denne anmeldelse. Alle udtalelser er præcise såvel som 100% mine.

Link til dette indlæg: Drej enhver form for bære til en organiseret bleage taske med Totesavvy

5/5

(1 anmeldelse)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *