Jeg vælger at tro, at dette år af ’13 vil være utroligt heldig, og jeg ønsker dig det samme. Fordi folk, jeg bliver fyrre, så det kan ikke være fantastisk.

Inspireret af min kammerat Sarah tilføjer jeg Fortune Cookies til min standard nytårsaften for at sætte alle i humør i et oplyst år. Jeg vil lade mine børn prøve nogle få før sengetid – selv i noget chokoladefondue! – Prøv derefter at komme til Midnight, der knuser på forskellige futures og kryptiske visdomsbits.

Jeg tweeter dem på #Newyearfortune, medmindre jeg glemmer det. Følg med mig?

Hvis du er en forælder til små mennesker, der kæmper for at udskille nogle nye traditioner, kom vi med nogle smukke durt gode Nye -ideer til børn fra spædbarn til teenager på hjemmelavet enkle. Masser af dem ting, du allerede har i huset.

[Foto af mig og min formue parkeringsplads blev taget af W. Moss; Billedet af mine cookies blev taget af mig]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *