deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Wordless onsdag er online på TheHealthymoms.net samt Taløverzoo.com. Link så meget som din ordløse onsdag post.

Det er en google, en fnise nej en gaggle af gæs! Da jeg gik en tur med min yngste, kom vi over to husholdninger af gæs. De er altid på det samme område på min foretrukne løbevej. I går, da jeg gik til min morgenkørsel, var jeg faktisk inches væk fra den største gås. Jeg tror, ​​at han talte til mig, da hans næb var åben, men jeg havde mine hovedtelefoner i, så jeg hørte ikke, hvad han sagde. Hvilken type dyr ser du om sommeren, hvor du bor?

Besøg disse fremragende blogs, hvor de sunde moms blog magazine forbinder hver uge.

Regler for denne #Bloghop

Forlad mig en kommentar, så jeg kan se din blog.

Besøg Talbertzoo.com for at forlade dit link.

Besøg de andre blogs, der forbinder.

Hvis du gerne vil få meddelelser om sunde levende tips, sundheds- og wellness nyheder, forældre samt stillinger, bedes du abonnere via e-mail samt overholde os på Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+, samt Twitter. Abonner på vores nyhedsbrev. Deltag i vores sociale netværk

Link til dette indlæg: # DrageFelesswedsdag på en onsdag – en gaggle

0/5.

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *