babytøj er virkelig søde, selv dem, du hader! | Foto af Julian Valentin

Bagefter kan jeg nu se, at babytøj er sød, selv dem, jeg troede var grimme på det tidspunkt. Klæd min dyrebare nyfødte unge dreng i ænder? Du skulle være sjov! Læg mit barn i et Frilly Outfit? Hvad?! Jeg er flov over, at jeg engang troede, at min lille baby havde brug for at se et bestemt look. Derefter er der masser af år tilbage til at diskutere, hvad der er egnet til klassens billeddag, så hvorfor skulle Mama ikke bare have sin måde?

Jeg var flov over, at min mandige baby havde på dette yndigt tøj. Skyld hormoner!

Her er den frække udfordring af dagen: klæd din baby i den værste, grimeste, mest silliest gaveantøj og inviter over nogle andre dårligt klædte babyer til en kostumefest og grimt-klædningskonkurrence. Dorky gaver, ratty hånd-me-downs og håbløse uoverensstemmelser kan endelig have deres dag.

Prøv ikke at blive fornærmet, hvis din idé om sødeste-outfit-nogensinde vinder op på en af ​​de andre modeller. Sød er helt i betragtningens øje her. Se også hvad man ikke skal have på: Baby Edition.

Tag masser af billeder, men vær forsigtig, hvem der ser dem!

Dette er din 25. udfordring. Har du gjort dette endnu? Del din historie og billeder.

Kommentar nedenfor og spild detaljerne.

Del et billede med os på Facebookâ eller Instagram mærket #rookiemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *