Dette konkurrencer er nu lukket. Tilfældig vinder er ”¦ 65, Sarah H.

Lige siden jeg var heldig nok til at blive brandambassadør for Yummie Tummie, er jeg blevet tilsluttet. Jeg bærer tanke næsten overalt, hvor jeg går. Men ikke med kjoler. Når leggings kom ud, blev mit afslappede kjoleproblem også slikket. Ganske enkelt er disse bitnumre de bedste til at udjævne de klumper og stød, som baby-birting eller aldring har givet dig. Og ja, du vil finde ud af med disse leggings.

Vi er glade for at tilbyde en heldig læser en ferie gave til en yummie tummie uopdagelig slankende tank og et sæt af de forme leggings. (Omtrentlig værdi $ 144!)

Gå ind for at vinde! I ånden af ​​deling vil vi have dig til at kommentere med en historie om en tid, du virkelig ønsker, at du var iført shapewear (som den feriefest, da alle spurgte, da jeg skulle, og jeg var ikke gravid!) – eller en tid dig Ønskede virkelig, at du ikke var (som da jeg rev min urolige ikke-yt bælte-enhed af midt i min brors bryllupsreception). Kommentarer lukker 15. december, og vi vælger en vinder. Kun amerikanske beboere.
++++
Videregivelse: Vi er afslappede brandambassadører for Yummie Tummie. En af Oprahs foretrukne ting er også en af ​​vores foretrukne ting. Vi bad de super glatte kvinder på YT om denne fantastiske pris for vores læsere, og de sagde ja. Desværre har vi ikke nok til alle i studiepublikummet. Vente. Hvad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *