deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Ifølge en forskningsundersøgelse foretaget af forskere fra University of Minnesota samt bekæmper det universitet, regelmæssig brug af sportsgrene såvel som energidrikke blandt teenagere udløser dem til at indtage andre sukkerholdige drikkevarer samt rygecigaretter. Forskerne ønskede at Meget bedre forstå sundheds- og wellness -vaner mønstre forbundet med teenagers brug af sport såvel som energidrikke samt komme med strategier for at reducere brugen af ​​disse drikkevarer. Det er godt forstået i dagens samfund, at såvel meget koffein såvel som sukker kan føre til alvorlige sundheds- og velværeproblemer. De indsamlede data til forskningsundersøgelsen fra 20 offentlige melleminstitutioner såvel som høje institutioner i Minneapolis-St. Paul Metropolitan Area. Undersøgelserne blev afsluttet af 2.793 unge i løbet af 2009-2010 institutionens år. Deltagernes typiske alder var 14,5 år gamle, på lignende måde splittet mellem drenge såvel som piger, såvel som 81 procent blev bestemt som en racemæssig/etnisk baggrund bortset fra ikke-spansktalende hvid. Forskningsundersøgelsen bestemte højde såvel som vægt, Brugsfrekvens til sportsdrikke, energidrikke samt morgenmad, tid brugt i fysisk aktivitet, spillede videospil samt at se tv såvel som rygestatus. Selvom brugen af ​​mere regelmæssig sportsdrink ligeledes var knyttet til højere fysiske aktivitetsniveauer, mener forskerne, at indtagelse af sportsdrikke skal adresseres som en usunde vaner blandt nogle unge. Hovedforfatter Nicole Larson, PhD, MPH, RDN, Division of Epidemiology samt kvarterets sundhed, Institution of Public Health, University of Minnesota, Minneapolis, specificerede, at ”Blandt drenge, regelmæssig sportsdrink brug var markant forbundet med højere tv -visning; Drenge, der rutinemæssigt spiste sportsdrikke, tilbragte cirka en ekstra time om ugen med at se tv sammenlignet med drenge, der spiste sportsdrikke mindre end når der var om ugen. Ud over drenge, der spiste energidrikke i det mindste regelmæssigt brugte cirka fire ekstra timer om ugen med at spille videospil sammenlignet med dem, der spiste energidrikke mindre end når pr. Uge. ”Ifølge American Academy of Pediatrics, bør sportsdrikke kun forbruges af Ungdom efter kraftig, langvarig aktivitet såvel som de skulle forhindre energidrikke, da de ikke giver nogen fordel såvel som at øge farerne for overstimulering af det ængstelige system. Som forældre kan vi ændre denne adfærd ved at lede et godt eksempel såvel som at slippe af med sukkerholdige drikkevarer, sportsdrikke samt energidrikke fra vores teenagers diæter. Vi kan ligeledes begrænse den tid, som vores unge bruger foran fjernsynet såvel som at spille computerspil. Hvis du er bekymret for, at din teenager har usunde hydrationsvaner, skal du tage gebyr såvel som at ændre det.

*Billedkredit: Freedigitalphotos.net

Om vores grundlægger

Cascia Talbert er en hektisk blogger, og mor til fem børn, der bor i Spokane, WA. Med en B.A. I historie såvel som lovgivning såvel som en entusiasme for at komponere såvel som at være sund, startede hun det sunde Moms -magasin i 2007. Det sunde Moms -magasin er i øjeblikket placeret den øverste sundheds- og wellness -blog til mødre. Fru Talbert mener, at hvis mødre er godt informeret om sundheds- og wellness -problemer såvel som nøjagtigt hvordan man forbliver sunde, kan de videregive denne info til deres børn samt vende de ungdoms fedme statistikker i U.S.

Ms. Talbert driver det sunde mødre sociale netværk på Ning, er skaberen af ​​Healthy Moms Media samt ligeledes blogs på Talbertzoo.com. Du kan overholde hende på facebook.com/thehealthymomsmag og twitter.com/cltalbert.

Hvis du kunne lide denne artikel, kan du nyde disse historier.

Indlæser…

Var MarketGidDate = ny dato (); dokument.Write (”);

§ion=

var addThis_Config = {“Data_track_AddressBar”: True}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link til dette indlæg: Sport, brug af energidrikke knyttet til usund opførsel i teenagere i henhold til ny undersøgelse
ROpstemt rå vs rutine honning

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *