deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Usynlige imperier af Sara Groves – Musik, der bevæger sig og påvirker – The Healthy Mothers Magazine Christmas Wish List (Giveaway)

Jeg elsker at lytte til musik og tror, ​​at det kan hjælpe dig med at håndtere stress. Jeg lytter til en række forskellige genrer og tynger mod de sange, der berører mine nuværende følelser. Musikken fra den kristne kunstner, Sara Groves er smuk, beroligende og følelsesmæssigt opløftende.

Saras nyeste CD, ubemærkelige imperier, udforsker adskillige aspekter af tro fra kærlighedens mirakel, udvidelsen af ​​moderne videnskab, til en konventionel gospel -sang; Øjne på prisen.

[YouTube http://www.youtube.com/watch?v=bmrtvdoqvmm]

Al musik og mange af teksterne blev skrevet af Sara Groves. Melodierne er stilfulde, og ordene vil berøre din sjæl. Som en travl kristen kvinde kunne jeg virkelig forholde mig til det sidste spor, endelige. Denne sang taler om det pres, som moderne kvinder står overfor fra at forsøge at se yngre ud og forblive tynd til at holde freden derhjemme. I sidste ende kan vi ikke leve op til verdens forventninger. Gud er i kontrol, og vi kan kun gøre så meget. Disse ord rørte virkelig ved mig, ”Hvad Gud antydede af kvinden, jeg er hårdt presset for at finde, jeg jager papirdrømme og en skyld udefineret, bekæmper for at forblive yngre, forsøge at forblive tynd og i kontrol, søge efter en magi Formel, en ting at berolige vores sjæle, Wondern ‘Hvor freden gik …, jeg er endelig, jeg kommer til en ende, «Sara Groves, endelig. Dette er så sandt.

Sara Groves ‘ubemærkelige imperier er den ideelle julegave til den specielle kvinde i dit liv. Musikken og teksten er smuk, rørende og vil inspirere enhver, der lytter til den. Du kan købe ubemærkelige imperier på Saragroves.com.

Relateret højesteret kunne og burde vælte Roe mod Wade

En heldig Sund Mothers Magazine -læser kan også vinde en kopi af ubemærkelige imperier ved at efterlade os en kommentar. Deltagerne skal lide Sara Groves på Facebook og følge Sara Groves på Twitter i køb for at komme ind. Derefter er alt hvad du skal gøre, at efterlade os en kommentar.

Denne konkurrence er kun åben for amerikanske beboere og slutter den 17. december 2011 kl. 8.00 PST.

For ekstra poster: Abonner på vores sunde levende nyhedsbrev

Følg mig på Twitter

Abonner på det sunde mødre magasin

Følg denne blog med Google Pal Connect

Digg denne konkurrence

Tweet denne konkurrence

Snuble konkurrencen

E Mail linket til vores side eller denne konkurrence til en PAL (sørg for, at du bcc talbertcascia @ yahoo dot com, så jeg har bevis for e -mailen)

Ligesom det sunde mødre magasin på Facebook

Deltag i vores blog Frog Community

Tilføj det sunde mødre -magasin til din blogroll.

Blog om denne konkurrence. Sørg for, at du inkluderer et link tilbage.

For hver post, der inkluderer ekstra indgange, bedes du efterlade en separat kommentar. Vindere vælges tilfældigt fra de kommentarer og E -mails, som jeg modtager. Konkurrencen slutter den 17. december 2011 kl. 8 PST og er åben for nogen i USA. Efterlad din e -mail -adresse i dine kommentarer. Alle kommentarer uden e -mail -adresser vil blive diskvalificeret.

*Videregivelse: Jeg modtog en kopi af Sara Groves, ubemærkelige imperier til gengæld for denne gennemgang. Alle udtalelser er nøjagtige og 100% mine.

Cascia Talbert er en travl blogger, udgiver, freelance forfatter, online leverandør og mor til fem børn, der bor i det nordvestlige stillehav. Med en B.A. I historie og lov og en lidenskab for at skrive og forblive sund, startede hun det sunde Mothers -magasin i 2007. The Healthy Mothers Magazine er i øjeblikket placeret den øverste sundhedsblog for mødre og indeholder flere sundhedsekspertforfattere og moderbloggere. Fru Talbert mener, at hvis mødre er veluddannede til sundhedsspørgsmål og hvordan man forbliver sunde, kan de videregive disse oplysninger til deres børn og vende barndoms fedme statistikker i USA

Relateret Hvad er dine værdier og overbevisninger?

Fru Talbert er en fremhævet sundhedsbloggerpå WellSphere.com og hendes artikler kan også findes på EzineArticles.com. Hun driver også det sunde mødre sociale netværk på Ning, administrerer Mom’s Natural Health and Wellness Store og er i det rådgivende bestyrelse for sociale medier for America’s Wellness Challenge.

Link til dette indlæg: Invisible Empires af Sara Groves – musik, der bevæger sig og inspirerer

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *