Mike offentliggjorde en bemærkelsesværdig liste over indie -butikker til at søge online. Jeg vender tilbage til fordelene med et tip, der er målrettet mod hans demo: kunstige fars af førskolealder børn. (Som marketingmedarbejder vil jeg angive, at denne demografiske sandsynligvis er den mindst vigtige for enhver form for virksomhed, men det er en, som jeg personligt elsker.)

Det er enkelt at fremstille en geoboard til din børnehave | Billede af Megret7

Tag en firkant med træ, blyant i et bestemt gitter såvel som placeringsspik i hjørnerne af dit gitter. Giv din børnehave en knytnæve gummibånd såvel som du har fået dig 20 minutters stille.

Jeg er ikke så vanskelig med mig selv som at tage det håndlavede løfte, men jeg bifalder meget meget på dem, der gør det. Heather såvel som hendes anden halvdel har taget deres egen ferieopkøbsløftning såvel som forsøger kun at købe regionale gaver. Eventuelt vil hun gøre os fordelen ved at blogge om, hvad det indebærer en gang snart.

Geoboard er et job såvel som en gave, der sandsynligvis vil tilfredsstille alles mål om at være sparsommelig, grøn såvel som kreativ.

Mit barn kan holdes hektisk i en vis fredelig tid med dette, såvel som han effektivt har brugt det med venner og skifter til placeringsgummibånd. Mine forældre købte ham en såvel som fordi vi i nogle tilfælde kræver at holde ham hektisk ved middagsbordet, mens vi spiser så godt som han er færdige, vi overleverer dette til ham da.

Gave rådgivning
DIY’ers: Du kan sandsynligvis gøre det selv for et par dollars.
Jeg vil hellere købe det: Findâ en Geoboard på Amazon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *