Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Social pleje har en rig historie, især i England. Det stammer fra love for at beskytte de fattige, der blev vedtaget i det 17. århundrede, men i dag er social pleje vokset til at påtage sig adskillige forskellige betydninger.

Den australske forening af socialarbejdere kommer med en meget god oversigt over, hvad social pleje betyder: “Strukturer til at tackle livsudfordringer og forbedre trivsel.”

Men hvilke former tager disse? Lad os nedbryde det. De ældste former for social pleje er muligvis samfundsorganisationer og sociale gruppearbejdere. Dette er organer, der fokuserer på at arbejde med og forbedre situationer i et helt samfund eller en bestemt gruppe inden for et samfund. Dette gøres ofte gennem opsøgende arbejde, uddannelsesprogrammer og distribution af fordelagtige materialer såsom mad, medicin eller uddannelsesudstyr. Børn, minoritetsgrupper eller grupper, der er under risiko, er ofte i fokus for disse programmer.

En gren af ​​gruppearbejde, der vokser i brug, er rekreativ terapi, der bruger en række indebærer såsom drama, sport og andre gruppeaktiviteter for at hjælpe enkeltpersoner med at klare sociale livssituationer. Rekreations kendte sunde fordele gør det også til et målområde for socialarbejdere.

Ifølge Temple University’s College of Public Health, der er baseret i USA: ”Terapeutisk rekreation er en besættelse, der tager spil og rekreation meget alvorligt. Det er et anerkendt sundhedsrelateret erhverv, der er forpligtet til at fremme forbindelsen mellem sundheds- og rekreationsinddragelse. ”
Så er der individuelt fokuseret terapi, såsom psykoterapi og adfærdsterapi. Denne praksis låner også meget fra socialpsykologi, der ser på den måde, individer eller grupper påvirkes af andre individer eller grupper. Når en negativ konnotation er til stede, kan fagfolk inden for socialpleje forsøge at tackle dette og finde ud af grundårsagen. Som sat af Manchester University Psychology (BSC) tutor, Saul McLeod: “Socialpsykologi handler om at forstå individuel adfærd i en social kontekst.”

Relateret kongelig gelé inkluderer forskellige proteiner og næringsstoffer

Gruppen og den individuelle overlapning på adskillige måder. For eksempel kan en social plejearbejder muligvis hjælpe en række ældre med at udføre deres daglige rutiner individuelt, men ved at gøre det hjælper de demografiske af ældre som helhed.

Når antallet af terapeutiske metoder øges, vil den måde, social pleje leveres, uden tvivl vokse med dem. Men ganske enkelt sagt, jobroller i social pleje er centreret omkring organisationer, der søger at hjælpe det modtagelige i samfundet, hvad enten de er udfordret af økonomisk, fysisk sundhed, mental sundhed eller social ekskluderingsproblemer. Besøg dette websted for meget mere information.

Link til dette indlæg: Fra voksenhjælp Til psykoterapi: Hvad betyder social pleje faktisk?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *