takket være grundlæggende invitation til sponsorering af rookie -mødre denne måned.

Jeg elsker at hælde over alle design, farvevalg og skrifttyper af godt designede papirvarer, og jeg er begejstret for som du måske sender et kort.

Lad os først tale om farver. Grundlæggende invitation tillader kunder næsten ubegrænsede farveindstillinger med øjeblikkelige forhåndsvisninger online. Når du har valgt et design, kan du ændre farven på hvert element på kortet til over 180 forskellige farveindstillinger, så du kan sikre dig, at kortet er nøjagtigt, hvordan du vil have det ned til den mindste detalje.

Upload dit foto, rediger navnet, datoen, adresse, formulering og mere.

Se på de elegante invitationer til baby shower og vælg en at lege med. Jeg troede, at det at have så meget kontrol kunne være en katastrofe, da det at vælge farvekombinationer, der virkelig fungerer, er en magisk bedst overladt til designere, men grundlæggende invitation har identificeret komponenter på hvert kort, og gjort det idiotsikkert. Og skift overskriften på kortet fra fløde til hvid, og du kan føle dig som en pro selv!

Eller, hvis du kan lide denne, men du laver et sort / hvidt tema, skal du ændre alle toner af fersken til grå nuancer.

Mens invitationer til dit eget brusebad muligvis er ude af din kontrol, er tak, kort til babybrusere er en anden mulighed for at bruge personaliseringsværktøjerne på dette websted. Jeg ændrede farverne og meddelelserne fra standard på dette kort, bare for at vise dig.

Jeg var i stand til at ændre baggrundsfarve, rævfarve og skrifttype, position og placering.

Brug for bevis? Få en enkelt kopi af dit design, der er sendt til dig, før du udskriver resten. Du kan se nøjagtigt, hvordan det udskrives, såvel som papirkvaliteten, før du afgiver din endelige ordre.

Næste trin: Â Tilføj personlighed med en farvet konvolut. Der er mere end 40 forskellige farver til rådighed til at gå med disse elegante fødselsannoncer eller 1. fødselsdagsinvitationer, så din specielle mailing vil skille sig ud i postkassen, før den endda åbnes. Grundlæggende invitation sælger skræl og forsegling konvolutter, så der ikke slikker og klæber til dig, Foxy Friend.

Men jeg har ikke alles adresser, og indsamling af dem er en betydelig smerte! Â Jeg føler dig, pige. Derfor elsker jeg virkelig denne funktion: gratis adresseindsamlingstjeneste ved Basic Invitation

Sådan fungerer det: Â Du indtaster dit navn (der beder om deres adresse), vælger en sød grafik, og grundlæggende invitation sætter et specielt link til dig at dele. Du sender det ud elektronisk, indsamler adresser og får gratis kuvertudskrivning. Her er den side, som jeg genererede for mig og Heather at indsamle adresser .â

Hvis du ikke har brug for grundlæggende invitation lige nu, men vil huske denne ressource til, skal du følge dem på Instagram på @basicinvite.

Dette indlæg blev muliggjort af et sponsorat fra Basic Invitation, som jeg allerede følger på Instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *