deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Intet kunne være meget mere forvirrende end gebyrer, der opkræves af hospitaler og læger. Der er mange grunde til, at hospitaler gerne vil beholde det på den måde.

Jeg kan huske, at jeg sad på et personalemøde i sundhedsfaciliteten og hørte om forhandlinger om at flette to hospitaler, der var omkring en kilometer fra hinanden. Argumentet var, at større er bedre, og en fusion ville sætte hospitalerne i en større “forhandlingsposition” for at få højere gebyrer. Jeg kan huske, at jeg tænkte, at monopol ikke er en god ting for forbrugerne, og at konkurrencen driver priserne ned. Men dette handlede ikke om patienter, der er de virkelige forbrugere. Det handlede om evnen til at stærke arm højere gebyrer fra de største betalere, forsikringsselskaber og regeringsprogrammer. Enkeltpersoner var bare bonde, der skulle flyttes rundt af magtfulde interesser. Noget virkede galt i vores nådehuse.

En stor grund til, at enkeltpersoner betaler meget mere for medicinsk behandling, foretrækkes firmaorganisationsnetværk (PPOS). Personer antager, at valg af en “in-netværk” -læge vil sætte dem i VIP-status, få højere kvalitet og bedre priser. Imidlertid er det modsatte typisk sandt. Læger slutter sig til PPO’er for at få en bedre betalingssats-bestemt meget mere, end de opkræver kontante betalte patienter. Hvis enkeltpersoner har en høj fradragsberettiget forsikring og skal betale den endelige regning alligevel, er de garanteret at betale meget mere, end de ville have uden forsikringen. Nogle værdier for de høje præmier!

PPO’er betaler typisk deres læger to til tre gange, hvad Medicare betaler, men det ser stadig ud som en betydelig rabat på forklaringen på fordele, fordi Chargemaster eller klistermærkerne for tjenester er oppustet astronomisk.

Relaterede 2 måder at gøre dit vand sundere

Så hvorfor skulle forsikringsselskaber have, at præmierne skal gå op? Let – de får at holde meget flere penge. På et reelt konkurrencepræget marked ville enkeltpersoner vige sig væk fra meget dyrere planer, men hvis de alle ser ud til at stige i tandem, angiver forbrugervalg blot at vælge, hvilket logo der skal gå på forsikringskortet. Dette er, hvad der skete, da Obamacare insisterede på at fortælle forsikringsselskaber, hvad de havde at dække-fra mammogrammer til koloskopier til sex-ændringsoperationer. Og i betragtning af at de ikke kunne opkræve meget mere for at bruge bedre kvalitet, var det åbenlyse incitament at tilbyde mindre, siger ved at udelukke de bedste kræftcentre fra netværket.

I navnet på omkostningsbesparelser skabte den økonomiske pleje -lov enheder kaldet “ansvarlige plejeorganisationer.” I ACO kommer betalingen ind øverst og narrer ned til individuel pleje. Teoretisk, når der er omkostningsbesparelser, alle i ACO -aktierne, men hvem ved, om det virkelig sker? Hvem træffer en beslutning, hvor besparelserne ligger? Og hvis der bruges for meget, får læger mindre betalt.

Hospitaler har fået lægepraksis hovedsageligt på grund af et underligt underliggende i Medicare- og Medicaid -programmerne. Af en eller anden grund kan hospitaler få tredobbelt eller firedoblet beløbet for tjenesterne hos den samme læge på nøjagtigt samme placering, end lægen ville få ved at fakturere Medicare direkte. Så når lægen sælger sin praksis til hospitalet, kan sundhedsfaciliteten og han faktisk tjene mere. Men enkeltpersoner kan blive mindre, og Medicare vil nå insolvens før.

Læger i forsikringsnetværk overvåges for at se, at de kun henviser til andre læger i netværket. At henvise til kaldes “lækage.” Så en henvisende læge er nødt til at spørge sig selv: “Henviser jeg til lægen med mest erfaring og ekspertise, eller til nogen, jeg måske ikke engang kender, så længe han er på listen?”

Relateret ved at tage sig af fordøjelses symptomer

I dette indviklede system er halvdelen af ​​alle “sundhedsarbejdere” administratorer, og ledere af sundhedsfaciliteter kommanderer lønninger på flere millioner dollars. Medicaid forbruger en tredjedel til halvdelen af ​​det gennemsnitlige statsbudget.

”Hvilken sammenfiltret web væver vi, når vi først træner for at bedrage.” Det populære Walter Scott -citat har aldrig været meget mere sandt end når det vedrører medicinsk prisfastsættelse.

Sundhedsforsikringsnetværk er problemet, ikke løsningen. De skaber kompleksitet, mens de skjuler pengesporet. Den bedste måde for et individ at undslippe denne sundhedsvægt er at finde en lokal uafhængig læge, der ikke er i netværk, og som vil opkræve et overkommeligt gebyr, der leder dig til apoteker, laboratorier og rAdiologiprupper, der vil gøre det samme.

Og nej, en enkelt betaler sundhedspleje ville ikke være bedre.

Link til dette indlæg: At udsætte de sammenfiltrede webs fra forsikringsnetværk

5/5

(1 anmeldelse)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *