deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Kan du virkelig videregive influenza -virussen til din kæledyrshund eller kat? Ifølge en dyrlægeekspert har der været en håndfuld af disse sager.

Folk er ikke bevidste om konceptet, kaldet “omvendt zoonose.” Forskere såvel som veterinæreksperter forsøger at rejse forståelse såvel som at stoppe yderligere influenza transmissioner til kæledyr. Cirka 80-100 millioner husstande i USA har en kæledyrshund eller en kat.

”Vi vedrører meget om Zoonoses, transmission af sygdom fra dyr til mennesker,” sagde Christiane Loehr, en partnerprofessor i OSU College of Veterinary Medicine. ”Men mange mennesker anerkender ikke, at mennesker ligeledes kan overføre sygdomme til dyr, såvel som dette øger bekymringerne såvel som bekymringer om mutationer, nye virale udvikler sig såvel som udviklende sygdom, der potentielt kan være zoonotisk. Og selvfølgelig er der bekymring for dyrens sundhed og velvære. ”

Forskerne antyder, at hvis du har influenzalignende symptomer, skal du distancere dig fra din katte- eller kæledyrshund for at stoppe spredningen af ​​virussen til dit kæledyr. Kæledyrsfolk laver videoer som for at hjælpe med at informere folk, der ønsker at stoppe dette i deres lide. Hvis dit kæledyr har en luftvejssygdom eller andet sundhedsmæssigt problem, der overholder eksponering for et menneske med influenza som symptomer, skal du tage dit kæledyr til hans dyrlæge til test såvel som behandling ideel væk.

I 2009 forekom den allerførste sandsynlige situation med dødelig transmission af menneske-til-kat af H1N1 i Oregon. Kattens ejer endte med at blive alvorligt syg af influenza såvel som blev indlagt på hospitalet. Mens hun var i sundhedsfaciliteten, døde hendes indendørs katte uden nogen eksponering for andre syge mennesker af lungebetændelse ved en H1N1 -infektion.

Relaterede krav til pengehjælp? En liste over de allerbedste slags lån til enlige mødre

Siden da er 13 katte såvel som en kæledyrshund blevet bestemt med pandemisk H1N1 -infektion i 2011 såvel som 2012, der syntes at være kommet fra mennesker. Fritter kan ligeledes endt med at blive inficeret såvel som dø som et resultat. Influenzasymptomer i familiekæledyr ligner symptomerne hos mennesker. Allerede oplever de fra alvorlig luftvejssygdom, stopper med at spise såvel som nogle dør.

”Det er overkommeligt at formode, at der er masser af meget flere situationer af dette, end vi forstår om, såvel som vi ønsker at opdage mere,” sagde Loehr. ”Hver gang du har infektion af en virus i en ny art, er det en bekymring, en sort kasse med usikkerhed. Vi forstår ikke med sikkerhed, hvad implikationerne kan være, men vi mener, at dette burde have meget mere opmærksomhed. ”

I Sydkorea blev eksperimenter udført inklusive katte såvel som hunde såvel som H3N2 -influenzavirus. Resultaterne viste, at influenzavirussen kan sprede sig fra dyr til dyr, selvom det er ukendt, om en katte- eller kæledyrshund kan sprede virussen til et menneske.

Den største bekymring, der vedrører “omvendt zoonose”, er, at når en virus udvikler en.

”Alle vira kan muteres, men influenzavirussen øger særlig bekymring, da den kan ændre hele segmenter af sin virale sekvens relativt let,” sagde Loehr. ”Med hensyn til besiddelser såvel som mutationer, hvem skal oplyse, at kattedyret ikke kunne være den nye gris? Vi vil bare gerne forstå meget mere om dette. ”

Hvis du vedrører, at din heste er medbragt nogle sygdomme, kan du måske få det snude fra den en butik, der tilbyder Western Tack.

Relateret hydrering: Ikke kun afgørende for sommerens varme bølge- det kan også hjælpe din fordøjelse

For a lot more info on this get in touch with Dr. Christiane Loehr at Oregon specify or   Dr. Jessie Trujillo at Iowa specify University.  

Cascia Talbert is a hectic blogger, publisher, freelance writer, on the internet vendor as well as mom of five children, living in The Pacific Northwest. Med en B.A. in history as well as legislation as well as a enthusiasm for composing as well as staying healthy, she started The healthy mommies magazine in 2007. The healthy mommies magazine is currently placed the top health and wellness blog for mommies as well as features a number of health and wellness professional writers as well as moMMY -bloggere. Fru Talbert mener, at hvis mødre er godt informeret om sundheds- og wellness -problemer såvel som nøjagtigt hvordan man forbliver sunde, kan de videregive denne info til deres børn samt vende de ungdoms fedme statistikker i U.S.

Ms. Talbert er en fremhævet sundheds- og wellness -blogforfatter på WellSphere.com såvel som hendes artikler kan ligeledes opdages på EzineArticles.com. Hun driver ligeledes det sunde mødre sociale medienetværk på Ning, er den vigtigste reklamepolitimand for Talbert Nutrition LLC såvel som er i det sociale netværksrådgivende bestyrelse for America’s Wellness Challenge. Overhold hende på Google+.

Link til dette indlæg: nye Reaserch peger på mulig menneske til kæledyrs transmission af influenza virus

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *