Jeg kæmper med at finde ud af, hvad jeg skal have på. Før børn vidste jeg ikke. Ud over ti år efter at have købt dette, hvad man ikke skal bære bog (og gestestere tre mennesker), forstår jeg bestemt ikke nogen form for bedre.

Så jeg er på jagt efter at finde ud af min stil sammen med realistiske, budgetvenlige metoder til at komme dertil uden at shoppe. såvel som da opdagede jeg denne blog: mit år med fabelagtig!

Wow! Holly er en kvinde efter mit eget hjerte såvel som at gøre noget ved det fuldstændigt. Efter at have fået sine tre børn, blev hun udmattet af at klæde sig som en meth -narkoman hver dag såvel som kom med en plan (en type nøddeagtig “en aktivitet for hvert år af din babys allerførste liv” -type, men det er derfor, jeg kan lide det!).

Hver måned går hun fuld styrke ind i en ny stil. Denne måned er hun knæet dybt i amerikansk traditionel ved hjælp af The Styles of the Preppy såvel som præsidenten. Januar var attraktiv vanskelig rock n roll, februar var eklektisk euro chic, marts var mod, såvel som april var bohemsk. Så godt vi ikke forstår, hvad der er næste!

Hun har billeder af sin forskellige påklædning såvel som refleksioner over nøjagtigt, hvordan de får hende til at føle sig. Hun har det sjovt dog at holde målet i tankerne. Ud over PS bor hun på en gård.

Hvordan holder hun det overkommelig? tjekket hendes trick til at lade hende $ 500 tøjbudgetplan vare hele året.

Jeg fandt mit år med fantastisk fra ikke nogen mor jeans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *