, da Patti Asad fra Yogaworks henvendte sig til os med nogle ideer til yogaposer for rookie -mødre, var jeg lidt skeptisk. Jeg elskede de før- og post-fødselsklasser, jeg havde taget, men jeg har ikke den bedste hukommelse til lange rutiner. Især når jeg ikke får nok søvn.

Jeg spurgte hende, “Er der en bestemt yogapose, der er fantastisk til at genoplive mor, når hun ikke sover nok?”

I dag er den anden af ​​en tredelt serie til nyttige yogaposer. Denne er til at udnytte energireserver, når du ikke sov nok i går aftes.

Vågn op ved at rocke hunden

Patti siger: Søvnløse nætter udtømmer ikke kun en ny mor, men kan også distrahere sindet. I køb for at bringe energi tilbage og fokusere ind i kroppen og sindet er en let yogapose at øve sig den rockende nedadgående hund.

Sådan bruges yoga til at få meget mere energi efter søvnløse nætter:

Start med at komme på hænder og knæ, og krøl dine tæer under at gå ind i en nedadvendt hund. Stræk din kæbe åben og sæt tungen langt ud af munden udånding.

Nu på din inhaler og skift dine skuldre over håndled, der lader hofterne falde og skabe en blid rygbøjning, på din udånding sving hofterne op i hunden og kommer højt på tæerne.

Derefter igen, når du inhalerer skift fremad og igen løft dit bryst og stræk hagen op, når du udånder, træk hofterne tilbage i nedadvendt hunde, der kommer højt på tæerne.

Gør dette 5-8 gange, og se, hvor meget meget mere energisk du føler dig ved at bevæge dig til ånden og styrke armene og styrke rygsøjlen.

Se sidste uges rate om at lette spændinger i lyset af et skrigende barn.


Tak til Patti for at dele dette hurtige trick for at føle sig meget mere energisk. Vi har et tredje yoga -forslag i næste uge om at lette ømhed i skuldrene fra at holde en diskett nyfødt. Alle. Det. Tid.

[Mest fremragende illustration af Amy Saidens fra Rookie Mothers Handbook]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *