Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Uanset hvor mange gange du er faldet, når du prøver at skabe forandring i dit liv, så længe du kommer tilbage op, er du en overlevende! Så ryst disse følelser af at føle sig som en fiasko. Du er ikke en fiasko, du udvikler bare en ny teknik til at lykkes! Adskillige gange er vi nødt til at gennemgå en masse ikke at tage de bedste beslutninger for at lære at tage nye beslutninger, der vil hjælpe os med at blomstre og vokse, fordi vi bestemt ved ikke at gå tilbage den samme rute! Når du erkender, at det gamle gentagne mønster ikke fungerer, burde du oprette et nyt. Nu ved jeg, at det kan virke enklere sagt end gjort, men hvis du beslutter, at du vil gøre noget andet … så bare gør det, det er virkelig alt det, det kræver! Jeg er en fast tro på, at alt, hvad vi har været igennem i fortiden, bare hjælper os med at opbygge vores karakter, så smil i at vide, at der ikke sker noget bare. Det er alt sammen en del af den guddommelige plan for dit liv!

Som kvinder ser det ud til, at vi automatisk har den overlevende mentalitet indbygget i os, men af ​​en eller anden grund på linjen, har vi måske mistet en del af os, og i stedet for at leve ud af at være en overlevende, begyndte vi at bo med offeret Mentalitet og adskillige gange med berettigede grunde. Vi har måske været i et negativt forhold, hvor vi fik det til at føle os som offeret, eller måske tog vi valg, som samfundet troede, at vi ikke burde have, og det mindskede vores opfattelse af vores selv. Så pludselig mistede vi os selv midt i at acceptere andres mening.

Relateret Save De forfulgte kristne husker slagtning af pakistanske kristne for 10 år siden

Dette er vores tid! Det er tid for os at stå op og erklære, at dette er en ny dag for en helt ny os, og ikke længere vil vi lytte til, hvad andre siger, at vi kan gøre eller være! Hvis Gud sagde, at vi kan gøre det … så kan vi gøre det! Vi ved måske ikke nøjagtigt, hvordan man gør det, men med Gud, der leder vores stier, vil han ikke føre os til en ødelæggelsesvej. Når Gud giver os motivationen til at nå vores drømme og mål, er vi nødt til at være forsigtige, når vi deler det med andre, for så trist som det er, kan de muligvis ikke støtte og tro på vores drømme, som vi gør, og hvis vi accepterer Det i vores ånd, så har vi gået bedst tilbage til at være et offer!

Bare tro på dig selv, men meget mere end det tror på Guds kraft og de planer, han har for dit liv. Slip mennesker og ting, der ikke er sunde for dig. I nogle tilfælde er vi nødt til at foretage en livsvurdering og kontrollere for at se, hvad menneskers motiver er, fordi de virkelig kun kan tjene to formål i vores liv, enten for at opbygge os eller rive os ned. Hvis vi ser, at de kontinuerligt river os ned, er det tid til at bede og bede Gud om at føre os i en retning, der er sund for vores ånd!

Når du er overlevende denne kamp er altid i dig, kan den bare ligge i dvale, men når den rigtige du igen, ser de bedre ud, fordi du kommer bedre tilbage end nogensinde! Du kommer tilbage med meget mere kamp, ​​meget mere kørsel og meget mere formål. Vi burde altid komme ud af tingene stærkere og bedre end da vi gik ind, for hvis vi ikke gør det, var det hele forgæves. Så hvis du er i en situation, hvor du er i færd med enhver skuffelse, enhver kamp og enhver tåre. En dag vil du være i stand til at se tilbage og takke Gud for, at det gjorde det muligt for dig at åndeligt modne og vokse til nøjagtigt, hvad han planlagde for dig at være.

Relateret Hvad er dine værdier og overbevisninger?

Keep on pushing sister and know that you have purpose and potential, so no matter how numerous mountains you have to climb, eventually you will make it to the top. Your change begins best now… today! No longer do you have to look back and wish that you would have, no longer do you have to dream that you could have, no longer do you have to look at anybody else and wish that it was you. You can do whatever you want to do, your dreams can be achieved! So keep dreaming and keep believing. You are a SURVIVOR, so keep God in the plan and view them be successful beyond anything that you could ever imagine!

Shauntel Peak-Jimenez is a certified Life trainer for women, and a certified Life trainer Trainer. Hun er enLSO grundlæggeren af ​​karakteren og Self-Evleem Institute et selskab med Life Coaching, Life Trainer Certification Training og Professional Development Training. Hvis du er klar til at blive transformeret, så tjek webstedet http://www.thecaseinstitute.com.

Artikelkilde: http://ezinearticles.com/?expert=shauntel_peak-jimenez

Diskuter dette i vores forum

Link til dette indlæg: Woman of Power-Du er en overlevende!

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *