Scarlett, 3 år, nægter at bære nogen form for bukser, der ikke er leggings. Ingen lynlås eller knap skal passere over hendes hofter. ”Stretchbukser eller ingen bukser” er hendes motto.

Ryan så godt som jeg er delvis med jeans. Hendes enorme søskende Julian har iført denim, siden han var et par måneder gammel såvel som bærer dem meget af tiden. Ryan såvel som jeg bærer jeans også meget af tiden, såvel som han holder Julian udstyret i ajourførte vaske. Jeg genkender, at jeg lyder mere lavt i øjeblikket, så lad os bare vælge det. Grundlæggende har vi været tilbageholdende med at acceptere hendes legegeringsgarderobe.

Da jeg så Levis småbørn Jeggings i min regionale uafhængige unge butik, blev jeg forelsket.

Disse Levis Jeggings er perfekte til Scarlett. De føler sig bløde såvel som stretchy som leggings samt tilbyder den elastiske midtsektion, der kræves af det fremspringende mavesæt. Med en skjorte, der hænger over linningen, ligner de jeans, inklusive varemærket Levi -syning såvel som rødt tag. så godt som hun gik helt efter det.

(FYI, jeg kan kun opdage dem i en online butik, Cookie er ud over Levi’s Online Store. Jeg betalte mindre end $ 20 for disse småbørn Jeggings såvel som de kun kommer i størrelser 12, 18 samt 24 måneder.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *