deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Jordnøddesmørprincipper – 47 ledelsestimer, som enhver forælder skal lære deres børn

Fra en tidlig alder har jeg lært mine børn, at de er unikke, såvel som de hver især har deres egne gaver såvel som talenter at dele. Jeg tror, ​​at det er ekstremt vigtigt for forældre at lære deres børn nøjagtigt, hvordan de kan lide sig selv, før de kan lide, såvel som at give sig selv til andre.

Mine fem børn er ekstremt forskellige fra hinanden. Min ældste er innovativ såvel som at nyde at skrive. Hun er ligeledes ekstremt stærk på sin tro såvel som lærer mig nye ting om de hellige såvel som nøjagtigt, hvordan man vokser i mit åndelige liv hver dag. I et stykke tid troede hun på at deltage i et kloster, men nu er hendes hjerte klar til at rejse verden rundt og skrive.

Min næste fødte, endnu en pige, er min mini mig. Hun er ligeledes ekstremt innovativ såvel som klog såvel som en gave til musik, der underholder andre såvel som at få dem til at grine. Hun spiller guitar, klarinet såvel som synger.

Deres yngre bror, barn nummer 3, er strålende såvel som en gave til hvad som helst om dyr, fisk, hajer såvel som alle levende ting. Han kan ligeledes sammensætte 1000 stykker puslespil på egen hånd.

Min fjerde fødte er en naturlig atlet såvel som har en gave til at lave venner samt acceptere alle. Han er godt ønsket af sine kammerater såvel som en af ​​de allerbedste defensive tacklinger på sit fodboldhold.

Min yngste har endnu ikke beskadiget ud af hans skal. Han elsker førskole -tv -shows, kunst såvel som biler samt at være spædbarnet til familien. Hvorfor går jeg i detaljer om alle mine børn?

Relateret opdagelse for at bruge en potte træner

Forældre kræver at forstå nøjagtigt, hvordan de kan motivere deres børn til at bruge deres talenter såvel som gaver til at ende med at være morgendagens ledere. Det allerførste trin er at lære dem nøjagtigt, hvordan de kan lide sig selv. I bogen “Peanut Butter Principles: 47 Leadership Lessons Enhver forælder bør lære deres børn,” forklarer forfatter Eric Franklin,

”For at dyrke vores børn til inspirerende ledere med stærke værdier kræver vi at være sikre på, at de forstår, at de er elsket – såvel som ikke kun af de mennesker, der er tæt på dem. De kræver at erkende, at de burde gerne have dem selv, samt etablere en stærk følelse af selvværd, der bliver grundlaget for så mange beslutninger, der endnu ikke kommer. ”

Denne erklæring ramte virkelig hus for mig. Kærlighed er den største gave såvel som Guds primære bud.

“17 Min kommando til dig er at lide hinanden.” John – Kapitel 15.

For at vi kan lide en mere, må vi først kunne lide os selv. “Peanut Butter Principles” går over 47 forskellige lektioner, vi kan lære vores børn, så de vokser så meget som være positive, omsorgsfulde ledere med stærk karakter. Mens jeg flippede med bogen, opdagede jeg mig selv og nikkede hovedet i kontrakt for hver eneste lektion. Jeg prøver min fineste for at opdrage mine børn på en ekstremt lignende måde.

Lektion 20 “Bekymrer ikke, hvad du ikke ved. Gør hvad du ved. ”

Som forældre skal vi altid opdage så godt som vi kræver for at motivere vores børn til at gøre det samme. De vil ikke forstå alt, men de kan opdage langs metoden med erfaring. Når du eller dine børn opdager noget nyt pas på denne forståelse for at hjælpe andre. motivere dine børn til at stille spørgsmål.

Relateret nøjagtigt, hvordan man fortæller en babys køn på en ultralyd

Jeg kan også godt lide nøjagtigt, hvordan Eric Franklin citerer countrymusik -sange. Jeg har normalt country radio tændt i min minivan såvel som du kan opdage meget fra teksterne til de fleste af disse sange. De handler om livet såvel som livslektioner.

Lektion 25 “Når du går med helvede, skal du fortsætte.”

Det er en lyrik hentet fra en land melodi af Rodney Atkins. Jeg har følt det laveste af det lave i mit liv, men det er vigtigt at hente dig selv såvel som at fortsætte, uanset hvad. I 2008 mistede vi alt, vores hjem, vores køretøjer, vores job, praktisk talt hele vores liv. Jeg var deprimeret såvel som elendig. Men jeg havde ligeledes tre små børn på det tidspunkt såvel som min tro på Gud. I might have taken the simple route, however I didn’t. We moved across the country. I got a different job, my hubby got a different task as well as we chosen ourselves up as well as went on with our lives. This is one more lesson we must teach our kids. things will only bliver bedre.

Lektion 40 “Hvis det, du kører til banken, koster flere penge, end du har i banken, er du fattig.”

Jep. Jeg tror, ​​at vores regeringsembedsmænd kræver at opdage denne. Vi kræver at være kloge med vores penge såvel som at lære vores børn at gøre det samme.

”Der er ikke noget galt i at have ting,” skriver Franklin. ”Vi har alle ejerskaber, vi ønsker, har brug for eller begge dele. Problemet opstår, når vi lægger en unødig vægt på produkterne såvel som erhvervelsen af ​​disse ting. Indkøb bliver en vane, der ikke er drevet af rationelt behov, dog tvang såvel som andre usunde motiver. Vi mister synspunktet – såvel som mest sandsynligt spilder penge. ”

Relaterede ideer til forberedelse af et sundt Valentinsdagmåltid med familie

Han er helt korrekt her. Jeg forstår, at dette er et område, som jeg stadig kræver at arbejde på. Jeg har en Amazon.com -ønske om at liste et antal sider lang.

Ikke kun er disse typiske sansens livslektioner til gavn for vores børn, som forældre kan vi ligeledes opdage fra dem. “Peanut Butter Principles: 47 Ledelsesundervisning Enhver forælder skal lære deres børn,” af Eric Franklin er den bog, som enhver forælder skal have for at hjælpe deres børn med at vokse til selvsikker, intelligent såvel som succesrige voksne såvel som ledere, der gør det godt Valg, udvikle sunde forhold samt dyrke endnu en generation af ledere.

Om forfatteren:

Eric Franklin har en entusiasme for at give folk mulighed for at maksimere deres evner såvel som muligheder. Han har startet en række succesrige virksomheder inden for infoteknologi, musik såvel som underholdning, administrationskonsulent, sundhedsydelser samt spisning. Han er opsøgt for sin knowhow som forretningscoach såvel som taler med sin “Getting Past Go”, forelæsningsserie såvel som er formand for Southern Maryland Workforce Investment Board.

Du kan købe “jordnøddesmørprincipper” på Amazon.com eller hvor som helst der er solgt bøger. For mere info gå til PeanutButterPrinciples.com.

Jeg fik en kopi af “Peanut Butter Principles: 47 Leadership Lessons Enhver forælder skal undervise deres børn,” af Eric Franklin i bytte for denne gennemgang. Alle udtalelser er præcise såvel som 100% mine.

Link til dette indlæg: jordnøddesmør principper

0/5.

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *