deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

”Vind eller tab, jeg elsker dig! (Lulu og hendes tutu)! ” Af Lysa Terkeurst lærer børnene, hvordan de skal håndtere konkurrence, om de vinder eller taber. Som mor til fem børn har jeg været vidne til, at mine børn konkurrerer med deres kammerater fra sport, til musik, drama, akademikere og løb for studenterrådet. Konkurrence er god for børn, men det er også vigtigt, at de lærer at reagere på en positiv måde.

Denne farverige illustrerede børns bog introducerer læseren til Lulu og Max og deres dyrevenner. Dyrene forbereder sig på en feltdagskonkurrence for at identificere, hvem der vil være leder af skoven. Dyrene lærer, at ikke alle kan være vindere. Et dyr over fejrer, når han vinder, hvilket får et andet dyr til at være en øm taber. I en anden begivenhed kaster et af de tabende dyr et raserianfald, der ødelægger følgende begivenhed. Hver gang reagerer et dyr, bjørnebær på problemerne på en slags, kærlig og tilgivende måde, ligesom Kristus. I slutningen af ​​bogen er det bjørnebær, der bliver valgt til at være leder af skoven.

“Vind eller tab, jeg elsker dig!” Viser børn, hvordan de skal opføre sig som Kristus i konkurrencer og have en positiv holdning, uanset om de vinder eller taber. Denne bog ville være en fantastisk gave til unge atleter, små musikere og fremtidige ledere. Du kan købe, ”Vind eller tabe, jeg elsker dig! (Lulu og hendes tutu)! ” På Amazon.com eller hvor som helst kristne børns bøger sælges.

*Jeg modtog en kopi af bogen, ”Vind eller tab, jeg elsker dig! (Lulu og hendes tutu) ”til gengæld for denne gennemgang. Alle udtalelser er nøjagtige og 100% mine.

Link til dette indlæg: Børnebog lærer børnene at have Kristuslignende sportsudøvelse
Relateret Gem de forfulgte kristne giver Leah Sharibus mor håb midt i fortvivlelse

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *