Lindsay Pinchuk er skaberen af ​​Bump Club såvel som ud over Chicagos allerførste såvel som største sociale begivenhedsnetværk for forventede såvel som nye moms. Hun deler sine fineste ideer til at flyve med en baby.

Jeg var i en panik specificere i uger før vi forlod en husstandstur til Florida sidste måned med vores baby, J, hvem er bare fem måneder gammel. Jeg kunne ikke finde ud af, hvad jeg skal pakke eller præcis, hvordan var jeg virkelig at få alle fornødenheder der. At være en regelmæssig flier pre-kids, blev jeg brugt til en lille rullende kuffert såvel som en håndtaske med nogle magasiner samt min bærbare computer. Rejser med et køretøjssæde, babybjørn, bleer plus fretting om spædbarnet på flyvningen var en usædvanligt overvældende følelse. Jeg kunne også ikke hjælpe med at være bekymret for, at spædbarn J ville have en blæreksplosion på flyet, så godt som jeg skulle modificere hende i det lille brusebad, så stanken ikke ville fornærme nogen. Dette var en lovrit bekymring, da hun altid har en tendens til at gøre dette i de mindst hensigtsmæssige tider.

Alt hvad der vedrører [viste sig for at være] unødvendig “” Vores tur var en succes, så godt som vi havde en fantastisk tid. Nu hvor jeg er tilbage, har alle spurgt mig præcis, hvordan jeg gjorde det, hvad jeg pakket, såvel som præcis, hvordan var spædbarn J på flyvepladsen. Lige her er få af de anbefalinger, jeg ville dele til enhver form for ny forælder, der rejser med deres spædbarn for første gang på et fly.

1. Plan foran
Omkring en uge før vi forlod, gik jeg til diapper.com samt afsendte bleer, klud, såvel som formel til vores plads for at sikre, at jeg ikke skulle tildele værdifulde kuffertområde til disse omfangsrige varer. Plus jeg gemte på salgsafgift på produkterne samt fået gratis forsendelse!

2. Tag kun de væsentligste ting
Husk, at du ikke har krav på hver spædbarns enhed fra dit hjem. En letvægts klapvogn var min Frelser på turen såvel som de eneste enheder, jeg virkelig havde brug for. Spædbarn J sov i hendes Bumbleride Flite hvor som helst vi gik, så vi behøvede ikke at planlægge vores ture omkring hendes lur. Klapvognen var bemærkelsesværdig i lufthavnen, men betydelige nok til at gå på ture, da vi kom til Florida. Vi fik en Graco Pack n play, da vi kom til Florida, men masser af steder tilbyder udlejning af dette dyre udstyr.

3. Giv dig selv ekstra tid
Tillad dig selv meget ekstra tid på flyvet terminalen såvel som om du kan, inspicere dine tasker curbside. Faktisk gebyrer mange flyselskaber ikke yderligere for at inspicere ting som et køretøjssæde eller klapvogn, selv for et skødbarn. Vi trak så meget som kantstenen såvel som inspiceret uanset undtagen min bleepose såvel som klapvognen, som gjorde sikkerhed en brise. Ved indgangen inspicerede vi vores klapvogn såvel som det ventede på os, da vi kom ud af flyet. Med tilstrækkelig tid før dit flyvning kan du også kunne gå til brusebadet for at modificere dit spædbarn, før du hopper på flyet for at forhindre enhver form for tidligere nævnte blodeksplosioner.

4. Forlader ikke at huske væskerne
Jeg ammer ikke spædbarn J nogen form for længere, så jeg ses, havde haft masser af formel for flyet. Uanset om det er ved din boob eller flaske, opdagede jeg at fodre spædbarn J på opstigning såvel som respektabel, hjalp hende til at sluge såvel som føles meget bedre med den ændrede højde.

Samlet set var jeg chokeret over præcis, hvor simpelt det var at rejse med en baby. Jeg har hørt alle rædselshistorierne, men j har en masse af turen såvel som da hun var vågen, hun bare hang ud såvel som spillet med de par legetøj, jeg bragte for hende. Jeg fik med nerverne til at rejse med et spædbarn ved at planlægge fremad, forbliver rolige såvel som at blive organiseret. Jeg kunne derefter nyde glæde i mig selv, da vi viste sig i den varme Florida Sunshine!

Tak, linsdag, for at dele dine tips! Du kan opdage meget mere om Lindsays organisation på: BumpClubChicago.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *