, da jeg endte med at forvente med spædbarn nr. 2 (den, vi nu telefonopkald Milo), spurgte Whitney vores venner såvel som skurede Internets til spædbarnsanbefalinger for mig. Den allerbedste ved at bade et spædbarn (når du har to under to eller endda to under tre) er “bare bade den mest beskidte.” Vi brugte den idé i lang tid.

Her er en række teknikker til at give dine to bit et bad, der har hjulpet vores venner såvel som læsere:

Bade bare den snavset. En på tidspunktet, ingen enorm whoop. Den enorme unge kan hjælpe ved at give dig forsyninger eller spille tæt på (eller nyde tv). Hvis biten ikke er i karbadet, er et spædbarnssæde en fantastisk enhed. Vi havde ligeledes en Exersaucer i brusebadet til netop sådanne lejligheder.

Lille karbad. Kæmpe karbad. Min kammerat Lauries to er næsten nøjagtigt to års mellemrum. Da hun badede enormt søskende i det store karbad, kunne hun ligeledes i formbit Zoes spædbarnsbad inde i karbadet. Dette holdt Zoe temmelig sikret fra hendes enorme brors impulser (på billedet). Vores spædbarnsbad var lidt større (AKAâ Eurobath) Â og kunne bruges på nøjagtigt samme tid uden for karbadet.

Badekar lyde ting er fattige dårlige. Den nyttige gadget var aldrig en erstatning for din samlede årvågenhed i brusebadet under den fantastiske vask, men det kan være som et ekstra par hænder. I stedet kan du prøve en meget mere stabil kompakt supportsæde. Efterlad aldrig dine bit uden opsyn.

På billedet badelyd består af det mindre spædbarn i karbadet (fungerer ikke på tykke lår)

Gå efter det i det enorme karbad. Når dit spædbarn kan sidde uassisteret, kan du være forberedt på det ægte karbad! Den allerførste gang du prøver at bade dine to bit i et rutinemæssigt badekar, vil du have hjælp. Det vil være skræmmende såvel som glat ligesom den allerførste gang, du prøvede at bade dit spædbarn i en beholder eller køkkenområdet. Efter et par gange praksis kan du udlevere denne opgave til far eller endda en babysitter uden at have et panikanfald. Jeg lover.

Sådan giver du to bit et bad på nøjagtigt samme tid: Vælg det!

Selvom vi absolut mener, at du skal have en meritemblem, er Bathing Youngsters bare noget, som Mommies gør!

Husk at få fat i dine håndklæder under udvikling såvel som at angive jammies for at redde dig selv nogle hovedpine såvel som vådhed, når karbadet (e) dræner.

Har du nogen form for andre forældres-testede teknikker til badning af et par bit?

[Fotokredit: Laurie Zee såvel som Heather Flett, brugt med tilladelse]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *