Virkelig fantastiske møbler kommer sjældent til virkelig fantastiske priser. Så meget som jeg nyder godt af at kaste over candy-farvede moderne møbler til børn, splurger jeg sjældent på sådanne ting. (Caravan Crib by Kalon Studios ovenfor er $ 695.)

Da jeg delte baby person Jamie Graysons anbefalinger om IKEA Cribs, gjorde jeg lidt forskning og fandt ud af, at nogle mennesker malede deres IKEA-krybbe, hvilket gav dem et helt nyt udseende.

{Emily fra imperfect blog gjorde sådan et charmerende job, gjorde hun ikke?}

{Denne DIY spanske blog er charmerende og se på denne regnbue crib makeover!}

Men jeg følte mig ikke komfortabel at dele motivationer til malede krybber, da jeg ikke vidste, hvor sikkert det er. Trods alt tygge spædbørn på deres krybbe skinner alle. det. tid. Derfor blev Crib Rail Covers opfundet.

Jeg var utrolig ekstatisk for at opdage lullaby maling – mælkemaling – skabt til brug i babyens værelse, herunder krybbe. Dette førte mig til at opdage, at mælkemaling, en gammeldags malingopskrift, er blevet genoplivet af et andet firma (kaldet mælkemaling), der vil sende dig det pulver, som du blander med vand for at skabe malingen.

Bringe på lime og hindbær-farvede cribs!

{ved mit liv i overgang}

{af Dana gjort det}

{ved håb længsel liv}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *