Hej. Jeg er her. Jeg læser, jeg skriver bare ikke. Jeg havde lige en baby, du ser. Otte dage siden. Jeg er ikke egnet til bloggen lige nu. Jeg skader nok mig selv, bare sidder i denne computerstol. Mine sidde dele gør ondt. En masse. Andet baby, men første gang ud af chuden – viser sig, at det er mere som en første baby.

Så lad mig bare undskylde mig selv i nogle få dage. Jeg troede virkelig, at jeg ville være ude og om nu, men jeg kan bare ikke gøre det.

Jeg har ikke noget imod at føle, at jeg måske græder til enhver tid. Jeg har ikke noget imod de revnede brystvorter. Jeg har ikke noget imod det vanvittige udslæt på min ryg fra epidural. Hvad der generer mig, er lige mellem mine ben. Jeg har tredje grad rippage. Jeg kan kun sidde på puder, og foretrækker dem, der er formet som en doughnut. Hvornår vil det føle sig bedre? Fortæl os, hvor lang tid tog det dig for at flytte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *