af de mange frygt, som Arianna Huffington betragter som om at ende med at være frygtløs … i lignende arbejde såvel som livet, den, som jeg mest forbinder, er “Forsøger jeg at tale op?” . De tider, som jeg ikke har delt mit synspunkt af frygt for at have forkert eller ikke lide, er lige så mange at tælle. Jeg har sandsynligvis været meget længere i min karriere, hvis jeg talte mere, men på det tidspunkt formoder jeg, at jeg vil tage fejl af noget såvel som at blive set som en naiv bit pige. Jeg er ærligt påvirket af Huffingtons opmuntringsord. Hun ringer endda til, at funktionen “Naive Bit Girl” er en, som mange kvinder klæber til på arbejdet, tilbyder service såvel som støtte til andre snarere end ledelsen. “Kan jeg hjælpe dig med noget andet?” Jeg er sikker på, at jeg har sagt flere gange end “Hvad jeg kunne lide, at du skal gøre, er …”

Jeg er endnu mere bevæget af hendes anerkendelse af, at kvinder især kæmper for stress og angst på mange livsarenaer; Derfor har hun en bestemt bekymring som mor til to kvinder, at hendes døtre arbejder for at ende med at være frygtløs. Hun ønsker ikke, at de skal blive kvalt eller afværget af frygt for ikke at være helt nok, klog nok eller stærk nok. Mænd, påpeger hun, er normalt stimuleret såvel som begejstrede for en udfordring, mens kvinder er mere tilbøjelige til at frygte fiasko eller endda succes. I begyndelsen af ​​bogen giver hun et vidunderligt eksempel på nøjagtigt, hvordan hun vendte sin skolealderdatters tankegang omkring ved at antyde, at de sommerfugle, hun følte før en institutionens præstation, var spænding, ikke frygt.

Fordi Huffington arbejder såvel som socialiserer i en elitecirkel, kommer anekdoterne, hun deler, fra ekstraordinære såvel som dygtige mennesker, hvoraf mange af de navne allerede er bekendt med. Lidt af bogens indhold kommer fra store skalaundersøgelser eller målbare tendenser. Størstedelen af ​​det er historier om berømte mennesker, herunder Arianna Huffington selv. Den eneste gang dette virkelig generede mig er, da hun peger på Jude -lovgivning som et eksempel på en fyr, der forlod sin mere dygtige forlovede for sin mindre dygtige barnepige. (Mænd tænker ikke på succesrige kvinder.) Gå ikke i gang med dette. Min anden halvdel måtte allerede lytte til min sociologiske forklaring på, hvorfor denne begivenhed er helt irrelevant for nogen såvel som alle i verden undtagen Jude, forlovede, barnepige såvel som børnene. (Selv hvis Huffingtons ret, såvel som fyr virkelig ikke tænker på succesrige kvinder.)

P.S. Billede af Jude -lovgivning, der leveres for at holde dig læsning.

De emner, der blev behandlet i om at ende med at være frygtløs variation fra penge til at kunne lide at arbejde til tro. I sidste ende er hendes mål ikke desto mindre at påvirke social ændring ved at pakke bogen op med et kapitel med titlen “Fearless til at ændre verden”. Hun opfordrer os til at melde os frivilligt med vores husstande såvel som at kæmpe for enhver form for frygt, vi måtte have, at problemer er lige så store, vi har ikke tilstrækkelige til at give, eller som i situationen for hendes Gubernatorial -løb, kan du ikke vinde.

Den sidste side med at ende med at være frygtløs giver Arianna Huffingtons top 10 tip til at ende med at være frygtløs, inklusive “Brug spejlet for at sikre, at din læbestift ikke er udtværet, ikke at bedømme din værdi som en person.” Denne bog er enkel at tjekke såvel som ville være vidunderlig at vise en god ven eller slægtning. (Tip, tip, mors dag gave …)

> Bestil dig om at ende med at være frygtløs fra Amazon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *